Nieuw: Soft Filler Concept

Zit je te twijfelen over fillers? wil je eigenlijk wel van die rimpels af of zou je graag iets vollere lippen willen? Maar wil je het heel subtiel en zacht? Dat kan met soft fillers!

Soft fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Het vormt bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van de vloeistof in onze gewrichten waardoor deze soepel kunnen bewegen. Hyaluronzuur komt ook voor in de huid, in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume.

Bij volume fillers wordt vooral de eigenschap van hyaluronzuur gebruikt die zorgt voor volume toename. Een soft filler heeft naast deze eigenschap met name huidverbeterende eigenschappen omdat het de aanmaak van collageen (dat zorgt voor de stevigheid van de huid) stimuleert. 

Naarmate we ouder worden, neemt het aandeel hyaluronzuur helaas af. Een rijpere huid is daarom ook minder soepel, zacht en vol dan een jonge huid Deze soft filler verbetert de huidtint, de hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid.

Soft Fillers voor de hydratatie en versteviging van hals, decolleté, handen en gezicht

Een soft filler is dan ook specifiek geschikt voor diepe hydratatie en behandeling van oppervlakkige rimpels en vouwen in de hals, handen, decolleté en voor hydratatie en collageenstimulatie van het gezicht. De behandeling kan na 6 maanden indien gewenst herhaald worden.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *