Wij zijn Huidinstituut Stralend!

Huidinstituut stralend is een praktijk voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en anti-aging. Het innerlijke en uiterlijke zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Looking Good, Feeling Better.

Als je er goed uitziet, voel je je goed!  Dat straal je weer uit! De mooiste jij, van binnen en buiten. Voel je je moe, energieloos dan straal je niet hoe mooi je ook bent. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om weer te gaan stralen. Ook als je op zoek bent naar de juiste behandelingen om te blijven stralen, kun je bij ons terecht. Met de juiste huidverzorging, bescherming en supplementen blijft jouw huid stralend.

 

 

Wat is onze filosofie?

Bij Huidinstituut Stralend bekijken we schoonheid vanuit een eigen perspectief, met respect voor ieder unieke gezicht. Wij vinden het belangrijk dat je gezicht in harmonie blijft. Ieder gezicht is uniek en iedereen heeft zijn toppers en aandachtspunten in het gezicht. Misschien wil je een vriendelijkere, zachtere uitstraling, een frisse egale huid of er minder vermoeid uitzien. Een persoonlijk behandelplan geeft je een natuurlijk resultaat, die jouw karakteristieke schoonheid benadrukt.

 

Wie zijn wij?

Merette en Kim zijn de twee vrouwen achter Huidinstituut Stralend. Beiden met hun eigen specialisme om u de beste versie van jezelf te laten worden en blijven. Wat ons bindt is passie en liefde voor jou en onze kliniek. Onze krachten hebben we gebundeld, waardoor we vanuit onze eigen verschillende expertises jou een mooi totaalconcept kunnen aanbieden op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Hiervoor beschikken we over verschillende cosmetische behandelingen, van de revolutionaire HydraFacial behandeling, stimulerende peelings tot injectable behandelingen zoals botuline toxine en fillerbehandelingen.

Over Cosmetisch Arts Kim de Weijer

Foto van dokter Kim de Weijer, cosmetisch arts

Kim is cosmetisch arts KNMG. Zij verricht behandelingen zoals injectables, draadlifting en chemische peelings. Met deze cosmetische behandelingen kun je door op de positieve punten het accent te leggen en de negatieve punten te verzachten, een groot verschil maken. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd laten voelen als je in de spiegel kijkt. Dat is precies waar wij je bij willen helpen.

In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes, kijkt zij naar uw hele gezicht en uitstraling. Wat zijn uw persoonlijke wensen en behoeften? Met de focus daarbij op uw sterke punten en het onthullen van uw natuurlijke schoonheid.Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat

Kim de Weijer is Cosmetisch Arts KNMG (beschermde titel  voor gespecialiseerde cosmetisch artsen) en verricht sinds 2011 injectable behandelingen, zoals botuline toxine, fillers, liquid facelifts en skinboosters.  Daarnaast is ze gespecialiseerd in draadlifting, een behandeling voor liften van wangen en kaaklijn door middel van oplosbare draden. Cliënten waarderen Kim om haar warme persoonlijkheid en deskundig oog. Drs. Kim de Weijer staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Lees meer over Kim de Weijer

Over schoonheidsspecialiste Merette Peters

Merette is gediplomeerd en schoonheidsspecialiste (2006) aangesloten bij Anbos en Skinregister en heeft een breed arsenaal aan gezichtsbehandelingen en effectieve huidverbeterings gamma tot haar beschikking. Zij werkt met het prachtige merken Mesoestetic, Dermaceutic en HydraFacial met programma’s voor alle huidtypes en huidproblemen, zoals pigmentatie, acne, rosacea, en algehele huidveroudering. Daarnaast geeft ze ook advies over medische camouflage. Niet alleen laten deze behandelingen je er mooier, stralender en jonger uitzien, door de fijne aandachtsvolle benadering van Merette voelen deze behandelingen als een geschenk aan jezelf.

Lees meer over Merette