Huidinstituut Stralend staat voor hoogwaardige huidverbetering. Een jonge huid straalt, is egaal en glad van structuur. De huid verandert met het ouder worden, maar externe factoren zoals zon beschadiging, luchtverontreiniging, roken of een andere ongezonde leefstijl eisen extra hun tol. Ze laten hun sporen na in de vorm van rimpels, doffe huid, pigmentvlekken en verslapping van de huid.

Persoonlijk behandelplan

Voor een verbetering van jouw huid, of voor preventie van huidveroudering ben jij op de juiste plaats bij Merette. Eerst verricht ze een uitgebreide huidanalyse, waarna ze met u een persoonlijk behandelplan opstelt. Dit bestaat uit advies op gebied van de behandelingen en huidverbeterende producten. 

Soorten huidverbetering

We hebben verschillende soorten behandelingen, variërend van microneedling, bindweefselmassage, peelings van verschillende soorten en diepten tot de HydraFacial. Afhankelijk van uw wensen en conditie van de huid, zal Merette jou de meest geschikte behandeling adviseren.

Microneedling

Bij microneedling wordt door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen in de middelste huidlaag ingebracht. De behandeling is geschikt voor doffe huid, pigmentvlekjes, (acne)littekens, grove poriën, fijne lijntjes en ter preventie van algehele huidveroudering. De zones die wij met microneedling behandelen zijn; het gelaat, de nek, het decolleté en de handen. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier a zes behandelingen nodig iedere twee weken.

Voor meer info klik hier 

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage is een diepe massage van de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. Het is een anti-aging behandeling die ondersteunend werkt aan onze andere behandelingen, omdat de doorbloeding, de zuurstoftoevoer en de collageen aanmaak worden gestimuleerd. Door de gestimuleerde doorbloeding, neemt de huid ook beter voedingstoffen op. Door een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door een bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd, en wordt onderhuids bindweefsel gestimuleerd en verstevigd.

Bindweefselmassage wordt gedaan in combinatie met mesoesthetic producten, zodat deze diep de huid in werken. Daarnaast is het een ideale lunchbreak treatment om de huid in 30 minuten een stimulerende boost te geven.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Een enkele behandeling geeft een directe glow aan je huid. Wil je het resultaat langer behouden, raden we je een kuur aan.

Preventief voor huidveroudering zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig en voor huidverbetering ongeveer 10 tot 15 behandelingen. De behandelingen vinden één keer per week plaats.

 

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen!

 

Naast bovenstaande behandelingen geven we ook nog de volgende huidverbeterende behandelingen. Klik op de behandelingen voor meer informatie.