Behandelingen met injectables

De injectable behandelingen worden verricht door Kim de Weijer, ervaren cosmetisch arts KNMG. Zij werkt uitsluitend met hoogwaardige injectable producten zoals Azzalure, Restylane en Profhilo. Alle injectables welke hun veiligheid en effectiviteit ruimschoots hebben bewezen. Azzalure is een botuline toxine (in volksnaam botox) en ontspant de spieren, waardoor mimiek lijntjes verzachten. Restylane is een hoogwaardige filler op basis van hyaluronzuur. Dat geeft een natuurlijke effect waardoor je je mooier voelt en dat ook uitstraalt. 

Profhilo is een hyaluronzuur dat de collageenproduktie stimuleert waarmee je huidversteviging krijgt. We werken alleen met injectables op basis van tijdelijke producten die worden afgebroken door het lichaam.

Behandelingen en producten voor huidverbetering

In het huidinstituut werken we met cosmetische producten van Mesoesthetic en Dermaceutic, twee merken waar we heel trots op zijn. Deze producten hebben hoge concentraties werkzame stoffen om je huid te verbeteren, te beschermen tegen schadelijke invloeden als UV-straling en verontreiniging en om veroudering tegen te gaan. Daarnaast hebben we producten voor specifieke huidproblemen zoals pigmentstoornissen en acne.

Je kan bij ons terecht voor intensieve huidverbeterende behandelingen waarmee huid een optimale boost krijgt. Desgewenst zijn deze uit te breiden met een bindweefselmassage of een lymfeklierdrainage behandeling ter ontspanning. Medisch huidspecialist Merette is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en huidverbeterende behandelingen bij pigmentvlekken, melasma, rosacea en acne- (littekens )zoals peelings, microneedling en HydraFacial.