Sommige lijnen en rimpels maken je mooier of vertellen een mooi verhaal. Dat is iets om trots op te zijn. Andere lijnen en rimpels herinneren je echter aan moeilijke periodes geven je een negatieve of vermoeide uitstraling. Door de juiste injectables op de juiste plekken in te zetten, kan je de mooiste versie van jezelf worden. 

Benieuwd naar de tarieven van deze behandelingen? Kijk naar de injectables prijzen.

Voor een stralend resultaat

Lijnen en rimpels horen bij het ouder worden, dat is een mooi natuurlijk proces. Het kan zijn dat je dan ontevreden wordt met je spiegelbeeld. Gewoon, omdat het niet matcht met hoe je je vanbinnen voelt. Wanneer je gezicht uit balans en je een norse, vermoeide uitstraling geeft, kan je dat onzeker maken. Je straalt dan niet meer. Je straalt pas wanneer je zelfverzekerd bent. Injectables kunnen je hierbij helpen, deze doen wonderen voor je gevoel van eigenwaarde, want met een paar simpele ingrepen kun je er weer uitzien zoals je je voelt: fris, stralend en energiek. 

Wat zijn injectables?

Injectables worden door middel van kleine naaldjes in of onder de huid gebracht en helpen het gezicht te verjongen, geven opnieuw volume of verminderen rimpels. Injectables zijn onder te verdelen in botox (botuline toxine), fillers draadliften, Profhilo en skinboosters. Klik op de verschillende links voor meer informatie