HuidInstituut Stralend blijft open! Wij vallen onder de medische beroepsgroepen, waardoor de afspraken bij onze cosmetisch arts Kim de Weijer door kunnen gaan. Wij volgen hierin het advies van het RIVM en van onze beroepsvereniging.

Wij vinden het belangrijk om samen met Nederland de strijd tegen het coronavirus aan te gaan! De gezondheid en veiligheid van onze klanten staat ook altijd voorop.

Wij zullen daarom beschermende maatregelen en richtlijnen over de handelswijze in de kliniek strikt opvolgen en vragen ook jou als onze cliënt de nodige maatregelen zorgvuldig na te leven om verdere Covid-19 besmetting te voorkomen.

Richtlijnen voor een veilige kliniek ervaring:

  • In de kliniek houden we allemaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We vragen je de afspraak te verzetten als je hoest, niest, smaak-en reukverlies, keelpijn of koorts hebt. Ook als er iemand in je thuisomgeving is met dergelijke klachten.
  • We vragen je om een mondkapje te dragen in de kliniek.
  • Om een onderlinge afstand van 1,5 meter te kunnen houden in de wachtkamer en de rest van de kliniek wordt er alleen op afspraak gewerkt. We vragen ook iedereen om zonder gezelschap te komen.
  • Het is wenselijk dat je stipt op tijd bent. Niet te vroeg en niet te laat. Zo voorkomen we dat onze wachtruimtes te druk worden.
  • Toch te vroeg gearriveerd? We vragen je in de auto te wachten, indien dit mogelijk is.
  • Je wordt vriendelijk verzocht je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Direct voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op de klachten doorgenomen.

Door bovenstaande richtlijnen na te leven zijn we in staat om je op een veilige en verantwoorde wijze te ontvangen en te behandelen. We begrijpen dat dit een spannende tijd is, als iets toch niet helemaal duidelijk is of je toch over iets twijfelt, bel of stuur ons gerust een berichtje. We staan voor je klaar!

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien je graag gezond bij ons in de kliniek!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *