Het peeling seizoen is weer aangebroken. De zon verdwijnt achter de wolken en de bladeren aan de bomen worden okergeel en oranje. Voor ons huidinstituut begint dan ook het drukste seizoen en wat hebben wij er zin in! Afgelopen zomer zijn we begonnen met een nieuw merk Dermaceutic en dit bevalt ons heel erg. Zo goed zelfs dat we gaan uitbreiden met extra peelings; TCA peelings oftewel trichoorazijnzuur.

Trichoorazijnzuur werkt erg mooi op een doffe huid, fijne lijntjes, rimpeltjes en acne littekens. TCA is een oppervlakkige tot diepe peel. Je voelt de peeling werken, het geeft een prikkend gevoel; veroorzaakt door een coagulatie van de eiwitten, dit leidt tot frosting. Dit geeft een activering in het wondherstel mechanisme en dit zet de huid aan tot een stimulans van collageen. Deze reactie geeft onder andere een mooi resultaat op de algehele anti-aging van de huid. Dit komt doordat onder andere de celvernieuwing gestimuleerd wordt, ‘hello glowing skin!’, verbetert de huidtextuur, en werkt goed op de huidoneffenheden.

Na de peeling ben je eventueel rood en eventueel al een klein beetje gezwollen. De downtime ligt aan de intensiteit van de peeling en begint vanaf dag 2 tot rondom 10dagen. Je kan ervaren dat je een beetje gezwollen bent, bruine verkleuring van de velletjes, craquelé achtige huid, huidspanning en zichtbare afschilfering van de huid.

craquelé wangen en lichte vervelling op kin van TCA 12%

‘De behandeling was redelijk ontspannen en het werd duidelijk uitgelegd. Ik ben enorm blij met het resultaat en eigenlijk viel de downtime wel mee!’

Naast dit mooie aanbod hebben we ook gekozen voor de Cosmo peel Forte. Dit is een diepe peeling die alleen door cosmetisch arts drs Kim de Weijer uitvoert wordt. De downtime is tenminste 10dagen met duidelijke vervelling. Het resultaat op verstrakking en acne-littekens is de downtime helemaal waard. Daarnaast heb je lang plezier van deze intensieve behandeling!

Mocht je interesse hebben in de behandeling dan kan je hieronder een consult plannen bij ons. We beginnen met de huid goed voor te bereiden met de juiste thuisproducten. Deze producten gebruik je minimaal twee weken op de huid en daarna kan de TCA worden uitgevoerd. Na de behandeling is de huid gevoeliger voor zonlicht hierdoor hebben wij gekozen om bij de prijzen voor de TCA peeling incl nazorg pakket is. Hierdoor weten wij dat de huid de juiste nazorg krijgt.

Wat zijn de prijzen voor TCA?

Dermaceutic
Milk peel€100,-
TCA 12%€125,-
TCA 15% incl nazorg€175,-
TCA 18% incl nazorg€175,-
TCA 20% incl nazorg€175,-
Firm peel Facial (TCA 15% met retinol)€175,-
Mele peel met Milk peel€190,-
Mela peel met TCA€190,-
Cosme peel forte (incl voor-nazorg) €600,-

Graag boek ik mijn consult

Demaceutic

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *