Begin je dag goed en voeg een glas NutraSkin Collagen Drink toe aan je dagelijkse beautyritueel!

NutraSkin Collagen Drink bevat VERISOL®; bioactieve collageen peptiden. Het bevat tevens vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen dat belangrijk is voor het bindweefsel van de huid. Studies bevestigen dat NutraSkin Collagen Drink leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Niet alleen je gezicht, maar ook de kwetsbare huid van hals en decolleté profiteert van Nutraskin. Met slechts één sachet per dag opgelost in water of vruchtensap vormt  dit drinkbaar collageen een geleidelijke verjongingskuur. NutraSkin is een Nederlands product, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

VERBLUFFENDE RESULTATEN, WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de collageenpeptiden in NutraSkin Collagen Drink. De uitkomsten van deze studies zijn verbluffend. Zo heeft onderzoek aangetoond dat inname van het gehydrolyseerde collageen leidt tot een betere huidelasticiteit en een afname van rimpeltjes. Weer andere studies tonen aan dat het collageen de nagels mooier maakt, cellulitis zichtbaar vermindert en het haar dikker maakt.

Ik ben nu 42 jaar en mijn huid wordt toch langzaam maar zeker wat slapper. Om maar niet te spreken over de hoeveelheid haren die ik dagelijks uit mijn borstel weet te vissen. Een collageen boost kan ik dus wel gebruiken. Voor mij nu ook iedere dag 1 sachet. Ik los het nu tegenwoordig wel op in groene thee, want in water vind ik het niet zo lekker. Het is zonder geur en smaakstoffen, wat heel goed is, maar dat maakt een heel glas leeg drinken iets lastiger.

NUTRASKIN COLLAGEN

  • Natuurlijke huidverjonging
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Bewezen resultaat
  • Collageendrank met de hoogste dagdosering per sachet
  • Clean label (100% vrij van hulpstoffen)
  • Vrij van allergenen

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *