Waarom skinboosters?

Skinbooster voor optimale hydratatie en huid versteviging

Wilt u een zichtbaar stralende en voelbaar gladde huid om van te houden? Skinboosters geven de huid een langdurige en diepe hydratatie, zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie stralende gloed. Daar waar fillers rimpels opvullen, volume herstellen en contourverbetering geven,verbeteren skinboosters de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en krijg je een soepele en gladde huid.  Het is ook een mooie behandeling voor acnelittekens.  Wij gebruiken skinboosters van Restylane.

Klik hier voor een filmpje over Restylane skinboosters

Voor wie is een Skinbooster behandeling geschikt?

Skinboosters zijn geschikt voor behandeling van het gezicht, de hals, de handen en het decolleté.  Skinboosters zijn micro-injecties met hydraterend hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves te herstellen en daarmee de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de huid een hydratatie boost wil geven en de aanmaak van collageen wil stimuleren. Vanaf ongeveer het 25ste levensjaar begint de huid al collageen te verliezen. De Skinbooster is daarom een hele mooie preventieve behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en een slapper wordende huid zo lang mogelijk uit te stellen. Wij adviseren deze behandeling daarom in de leeftijdscategorie 20-40 jaar. De behandeling is tevens toepasbaar op de nek, het decolleté en de handen.

Het resultaat

Het resultaat is direct een mooie vollere gehydrateerde huid. Goed om te benoemen hier is dat de Skinbooster geen filler behandeling. Het is echt bedoeld om te hydrateren en collageen te boosten. Wij adviseren een kuur van 2 behandelingen waarna het resultaat tot 6 maanden aan zal houden.

  • Een doffe huid wordt weer stralend en fris
  • Fijne lijntjes worden verzacht
  • De huidstructuur wordt fijner
  • De huid zal beter vocht vast kunnen houden waardoor deze jonger en voller zal ogen
  • De huid krijgt een glow
  • De behandeling helpt om het huidverouderingsproces te vertragen

Show your Glow

Maak een afspraak 

Ik heb een vraag 

Hoe verloopt de behandeling?

U komt eerst op een vrijblijvend consult om het behandelplan te bespreken. Iedere huid is anders daarom is het belangrijk dat de arts u van te voren ziet om zo een persoonlijk plan op te stellen al dan niet in combinatie met andere behandelingen en/of product advies voor thuis.

Deze behandeling bestaat uit zeer fijne prikjes met hyaluronzuur in de huid. Voorafgaande aan de behandeling krijgt u een verdovende crème aangebracht en na de behandeling een coldpack.

Na een paar behandelingen zul je merken dat uw huid gladder en elastischer wordt en meer straalt. De huid van uw gezicht, handen, hals en decolleté kan worden verfraaid. De injecties worden gewoonlijk toegediend in twee tot drie behandelsessies, met tussenpozen van twee tot vier weken, voor een geleidelijk herstel van de elasticiteit en gladheid van uw huid. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen met een tussenperiode van 2-4 weken.

Wat is de herstel tijd van deze behandeling?

De behandeling kent eigenlijk geen downtime. In uitzonderlijke gevallen kan er een blauw plekje optreden op de plek van de injectie. Mocht u onverhoopt een blauw plekje krijgen na de behandeling dan raden wij aan om dit te behandelen met Arnica zalf. Wij raden aan om in de dagen voor de behandeling geen aspirine of Ibuprofen te gebruiken. Dit verkleint namelijk de kans op blauwe plekjes.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na de behandeling dient u sporten en alcohol en sauna 1 dag te vermijden, UV blootstelling vermijden voor twee weken. 

Maak een afspraak 

Ik heb een vraag