Een mooie huid is een proces.

Het is een investering in jezelf.

Dat gaat niet van de 1 op de andere dag met een quick fix.

Daarom spreken we ook van SKINVESTMENT! Sculptra is een injectable dat precies aansluit op onze visie.

Als je ouder wordt heeft je huid steeds meer voeding, stimulatie en aandacht nodig om mooi en gezond te blijven. De Afname van hyaluronzuur en collageen in de huid is daar een belangrijke oorzaak voor. De huid wordt doffer, droger, dunner en minder stevig en het volume neemt af.

Gelukkig is er Sculptra!

Een volledig afbreekbaar injectable op basis van polymelkzuur dat juist de collageenaanmaak een extra boost geeft!

Sculptra bestaat uit poly-L-melkzuur. Een natuurlijk stof, die ook door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Het is dus 100% biologisch. Sculptra stimuleert de huid om collageen (bindweefsel) aan te maken, waardoor de diepte van de rimpel vermindert.

Afhankelijk van de leeftijd, leefgewoonten, de kwaliteit van de huid en uw verwachting van het resultaat, zijn er een tot drie behandelingen nodig. De behandeling is FDA-goedgekeurd en en wordt sinds 1999 wereldwijd gebruikt.

Sculptra wordt in de diepste huidlaag (diepe dermis) geïnjecteerd en zorgt voor hernieuwde aanmaak van uw lichaamseigen collageen. Doordat uw eigen collageenproductie in gang gezet wordt, zal de structuur en het volume van uw huid herstellen en het gezicht een liftend effect krijgen.

De vloeistof wordt na een aantal dagen volledig opgenomen door het lichaam en na ca. 4 weken start vervolgens de collageen aanmaak. De opbouw van het collageen zal in een periode van 2-3 maanden geleidelijk aan zichtbaar worden! Een stevigere, vollere huid, een liftend effect en minder diepe lijnen en rimpels.

Voor de beste resultaten worden 2 a 3 behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat. Het effect van Sculptra blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar.

Vanaf 30 jaar adviseren wij 1 flacon en vanaf 35-40 jaar adviseren wij om 2-3 flacons. 1 flacon herstelt zo’n 10 jaar volumeverlies. Zie de prijslijst voor de prijzen van een sculptra behandeling

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *