“Super”

Zowel Kim als Merette zijn serieuze professionals die top kwaliteit leveren. Mijn doel is om leuk ouder te worden er verzorgd uit te blijven zien. Zij begrijpen dat en leveren wat nodig is, zonder te overdrijven. Daarnaast zijn het hele leuke en vriendelijke dames.

Ariane Bruining

“uitstekende arts”

Al een aantal jaren krijg ik botox tegen migraine, bijkomend voordeel is dat je voorhoofd mooi glad is. een paar jaar geleden is mijn lichaam ziek geworden, kanker, en misschien zult u begrijpen dat de chemo heel je lichaam aantast en dat het zo zichtbaar is in het gezicht. kwaliteit van mijn huid was zo achteruit gegaan, in ben toen in gesprek gegaan met Kim, zij heeft mij uitstekend geadviseerd, vooral geluisterd en mij behandeld met injectables, botox en skinbooster, dit allemaal om mijn gezicht er rustiger en frisser uit te laten zien. Daarbij is Kim een super lieve vrouw, die haar vak echt verstaat, de kliniek is in Arnhem, voor mij een aardig eind rijden, maar ik heb het er heel graag voor over.

Ria, 58 jaar

“Hydrafacial: dat ga ik vaker doen!”

Wat een fantastische behandeling met verbluffend resultaat! Ik heb direct een vriendin getipt en nu mogen we as zaterdag weer voor deze behandeling! Joepie!

Professioneel en zeer mooi resultaat ”

Allereerst de kliniek is heel prettig ingericht! Heel warm, je voelt je er gelijk thuis. Ik heb de HydraFacial gehad. Deze behandeling is fantastisch! Mijn huid kan onrustig zijn met onzuiverheden en snel reageren.
De afspraak begon met een uitgebreide intake en hierbij is er een behandelplan opgesteld door Merette. Dit voelde erg kundig en Merette stelde me erg op mijn gemak.
De behandeling zelf was ontspannend en het resultaat is iets wat geen enkele facial kan evenaren. Het wordt zo schoon en glanzend, ongelofelijk. Ik heb hem direct weer geboekt in de salon!

Hydrafacial

Het is nu ongeveer twee weken geleden heb ik de hydrafacial behandeling heb ondergaan. Wat een ontzettend fijne behandeling. Mijn huid voelt tot vandaag nog heerlijk aan. De behandeling maakt de huid mooi egaal. Super tevreden 🙂

3 comments

 1. 15 juni 2021 at 19:35
  Sjennie

  Ik heb bij Kim voor de eerste keer fillers laten plaatsten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zeer tevreden over de deskundigheid van Kim. Kreeg een goede uitleg over alles en al mijn vragen werden beantwoord. Ik raad iedereen deze huidinstituut aan en Kim over een klein jaartje hebben we weer contact en wie weet nog eerder voor eventueel andere fijne behandelingen

  • 16 juni 2021 at 07:54
   Stralend

   lieve sjennie, dank je wel voor je mooie review!

 2. 7 juli 2021 at 15:31
  Sanne

  De afgelopen 12 maanden is mijn hormoonhuishouding op de proef gesteld door mijn zwangerschap en de intensieve (borstvoeding) periode daarna. Dit is helaas wel af te lezen aan de huidconditie van mijn gezicht; deze is erg gevoelig wat voorheen niet zo was, en is ook zichtbaar vochtarm. Al met al, mijn huid heeft door alle veranderingen een fikse optater gehad en dat zie je.

  Merette heeft mij recent onder handen genomen met o.a. een hydrafacial en, minstens zo belangrijk, goede adviezen en een heldere uitleg over hoe mijn huid reageert op veranderende hormonen en wat eraan te doen. Bijzonder om te merken hoe goed ze tot de kern van het probleem weet te komen en de juiste behandeling kan bieden incl. advies over producten.

  Dank Merette en tot gauw!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *