PRX-T33 NO-NEEDLE skinbooster- De NIEUWSTE behandeltrend om de totale huid te verbeteren.

De behandeling revitaliseert de huid van binnenuit! Het stimuleert regeneratie proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. De sessie is nagenoeg pijnloos, omdat er geen naalden worden gebruikt. Het resultaat is direct zichtbaar. Na slechts 1 behandeling ziet je huid er steviger en stralender uit.

Wat is het geheim? Het is een unieke samenstelling door TCA te combineren met H202 op zeer nauwkeurig niveau PH niveau. TCA en H2O2 passeren de huidbarriere met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van rimpels en huidplooien.

De PRX-T33 is een fijne behandeling het hele jaar door, hij mag dus ook in de ZOMER! De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!

Prijslijst

Ik wil deze behandeling boeken!

Kan ik meer voor en na’s zien?