Een PRP haar-behandeling is een innovatieve, veilige en effectieve methode om uw haargroei te stimuleren. U kunt een PRP ( plasma) haar-behandeling ondergaan om nog meer haaruitval tegen te gaan, maar ook na een haartransplantatie. Dit zorgt voor nog betere resultaten en een snelle wondgenezing. Vaak resulteert dit in 20% meer haar, sterkere gezondere haarzakjes en een langere levensduur van uw haar.

Wat doet een PRP behandeling?

Bij een PRP behandeling nemen wij bloed bij u af. In een speciale centrifuge wordt bloedplasma (PRP) gescheiden van de andere stoffen. Dit bloedplasma zit vol groeifactoren en voedingsstoffen. Dit plasma voedt uw haarzakjes meteen goed waardoor de gezondheid van de haarzakjes sterk verbetert en uw haargroei weer wordt gestimuleerd. Gezonde haarzakjes zorgen voor een langere levensduur van het haar en een verbetering van de haarkwaliteit. U voorkomt hiermee vaak nog meer haaruitval.

Wat doen deze groeifactoren bij een prp plasma injectie?

  • Bevorderen de haargroei
  • Zorgen voor een betere doorbloeding van de haarzakjes
  • Voeden de haarzakjes en maken ze zo weer gezond en sterk
  • Verbeteren dun- en beschadigd haar
  • Verminderen ontstekingen
  • Werken preventief tegen haaruitval

Hoe gaat een prp behandeling in zijn werk?

Bij een PRP-behandeling nemen wij bij u bloed af. In een speciale centrifuge wordt het bloedplasma met de bloedplaatjes (PRP) gescheiden van de andere bloedcellen. Het bloedplasma met de bloedplaatjes zit vol groeifactoren en voedingstoffen en wordt door de cosmetisch arts met een heel dun naaldje in uw hoofdhuid ingebracht en door microneedling. Dit plasma stimuleert het natuurlijke herstelproces van de hoofdhuid en de haarzakjes.

Hoeveel prp behandelingen heb ik nodig?

Bij het ondergaan van een PRP haar behandeling adviseren wij om een kuur te doen van 4 behandelingen om de 2 maanden. Hierna raden wij aan om ieder half jaar de behandeling bij te houden voor optimaal resultaat. De PRP-behandeling is snel, veilig en u voelt er bijna niks van. Omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen bloed, is er praktisch geen kans op bijwerkingen. PRP is antiseptisch, dus infecties komen vrijwel nooit voor. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen zult u niks meer van de behandeling zien. Het resultaat van de behandelingen is na 3-6 maanden zichtbaar.

Wat kost een PRP behandeling?

PRP losse behandeling € 300,-

Kuur van 4 x PRP behandelingen € 1050,-

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *