“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht.

Wat is Profhilo?

Profhilo® is een behandeling met puur hyaluronzuur, dat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De behandeling is heel geschikt voor het gezicht, maar ook bij behandeling van de hals, het decolleté en de handen. Het is ook mogelijk om behandeld te worden bij een onrustige huid als bij acne. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Hoe gaat de behandeling met Profhilo?

Profhilo wordt in de huid gebracht met kleine, en verdeeld zich daarna over het gehele behandelgebied. Na de behandeling kun je last hebben van een milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes.

Hoe lang heb ik resultaat van de behandeling?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand. Aangezien de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. De huid blijft steviger voor ongeveer een jaar, afhankelijk van je eigen verouderingsproces en leefstijl. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te laten doen.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. Wel dient u twee weken sauna en blootstelling aan UV-straling te voorkomen.