Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Je voelt je bij ons welkom en gezien!

Je bent van harte welkom is ons huidinstituut Stralend, aan de Rijnkade in Arnhem. Ons huidinstituut is een samenwerking van Merette Peters, Anbos schoonheidsspecialist en Kim de Weijer, cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een unieke benadering om je de mooiste versie van jezelf te laten zien en voelen.

Binnen ons huidinstituut hebben we een persoonlijke benadering en nemen we graag de tijd voor uw wensen en vragen. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking en is er de mogelijkheid van een gezamenlijke intake om de behandelingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Hiermee combineren we het beste uit de twee werelden van injectables en huidverbetering om tot de mooiste natuurlijke resultaten te komen. Door middel van professionele huidanalyse apparatuur analyseren we de huidgezondheid en welke producten en behandelingen voor jouw huid geschikt zijn.

Een fijne ongedwongen sfeer, relaxte muziek en tijd voor jou en jouw vragen en wensen, zodat je ontspannen de behandelingen kunt ondergaan. Behandelingen met de beste producten, toegespitst op uw huid en uw wensen.