Nutraskin supplementen

“Beauty is enhancing what you have. Let yourself shine through!”

Een stralende huid begint van binnenuit. NutraSkin voedingssupplementen vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ze kunnen dagelijks zowel afzonderlijk als in verantwoorde combinatie met elkaar worden gebruikt.  Wij geven je graag een advies welke supplementen voor jou geschikt zijn. De producten zijn te verkrijgen in ons Huidinstituut en in de webshop.

NUTRACOSMETICS VOOR EEN MOOIE HUID

  • Natuurlijke huidverjonging
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Bewezen resultaat
  • Clean label (100% vrij van hulpstoffen)
  • Vrij van gluten en lactose.
  • Hygiënisch en makkelijk in gebruik

Al deze produkten zijn verkrijgbaar in onze praktijk maar ook te bestellen via onze webshop!

Nutraskin Resveratrol

Wat is resveratrol?

Resveratrol is een stof die voorkomt in groente en fruit. Als je gezond en gevarieerd eet krijg je dus niet alleen vitamines en mineralen binnen, maar ook polyfenolen. Resveratrol komt onder meer voor in de schil van druiven. Een andere natuurlijke bron van resveratrol is Polygonum cuspidatum, oftewel de Japanse duizendknoop. Nutraskin resveratrol wordt gewonnen uit deze plant. Resveratrol is een antioxidant, die de cellen beschermt tegen de invloed van uv-straling. Resveratrol kan daarom een positief effect hebben op behouden van een mooie huid en een jeugdige uitstraling. Ook is de stof goed voor hart en bloedvaten.

Nutraskin beauty Astaxanthin

Astaxanthine helpt de hydratatie van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Toevoeging van vitamine C en vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.

Basis supplementen

Zoals een plant alleen optimaal kan groeien als de bodem rijk aan is voedingsstoffen, zo vormt gezonde voeding ook voor ons de basis voor een goede gezondheid èn voor een stralende huid. Het assortiment basis-supplementen bestaat uit een complete multi, vitamine C, vitamine D, magnesium en vegan omega 3 vetzuren (afkomstig van gekweekte algen). Al deze producten zijn geschikt voor vegetariërs en een waardevolle aanvulling op een gezond eetpatroon.