Merette Peters (1985) heeft 15 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, beginnend in de Nijmegen en daarna jaren in Amsterdam op de Prinsengracht. Als eigenaar van Huidinstituut Stralend maakt ze haar droom in 2020 waar; alles voor de huid onder 1 dak. Merette’s interesse heeft altijd bij huidverbetering en huidverzorging gelegen. Na onverwachtse problemen met haar eigen huid in haar twintigere jaren weet ze als ervaringsdeskundige als geen ander dat huidverzorging en de juiste behandelingen heel persoonlijk is. Ze streeft altijd naar een duurzaam effect in een ontspannende setting voor de meest stralende huid.

Met trots werkt ze met de mooiste machines en merken waaronder de nieuwste HydraFacial Tower Elite, die algehele huidconditie aanpakt en daarnaast de huid ongelofelijk schoon zuigt, verschillende peelings van Mesoestetic waaronder de bekende Cosmelan peeling. Het nieuwste merk van de kliniek is Dermaceutic met mooie behandelingen juist ook gedurende de zomer om de huid in optimale conditie te houden. Met deze mooie merken kan ze elk huidprobleem behandelen. Denk aan acne, rosacea, algehele veroudering en pigmentatie problematiek. Daarnaast geeft ze ook medische camouflage om je soms even net wat zekerder te voelen met een beetje make-up.

De cosmetische wereld is volop in ontwikkeling en zo ook Merette die voortdurend verschillende trainingen volgt en alle nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen! Merette is aangesloten als schoonheidsspecialiste bij Anbos en Skinregister. Daarnaast deelt Merette haar kennis op de Wellness Academie om volwassen op te leiden tot vakbewame schoonheidsspecialisten.

Werkwijze van Merette; beginnend met een vrijblijvend consult waar alles wordt bespreken en daarbij worden ook foto’s gemaakt. Vanuit dit gesprek volgt een behandelplan waarbij ze alles uitlegt van de geadviseerde behandelingen tot aan de juiste persoonlijke producten voor thuis. Graag helpt en denkt ze mee om de cirkel rond te maken voor de meest optimale huidconditie. Met de juiste voorbereiding krijg je het meest gewenste en verwachte resultaat met de mooiste behandelingen waar ze met zorg voor gekozen heeft, Skinvestment.

Boek nu een behandeling bij Merette

Bekijk prijslijst