Wat zijn de prijzen van een lipfiller?

0,5 ml 250,- (contour en definitie)

1,0 ml 400,- (subtiel volume en contour)

Maak direct een afspraak

Lip Fillers

Fillers die geschikt zijn om lippen op te vullen bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een molecuul dat in jouw huid zorgt voor de hydratatie. Met een lipfiller wordt een naturel lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat het hyaluronzuur de natuurlijke hydrobalans van de lippen hersteld. Tijdens het ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af. Met als gevolg huidveroudering en verlies van volume. Ook in de lippen speelt dit proces zich af en dit kan ervoor zorgen dat de lippen van vorm veranderen. Onze cosmetisch arts bespreekt uw wensen en de mogelijkheden met u zodat het mooiste resultaat wordt bereikt. Afhankelijk van de gekozen filler kunt u denken aan meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Ook kunt u denken aan een herstellend hyaluronzuur, een filler die de lippen meer glans, hydratatie, zachtheid en mooiere contouren geeft, zonder grote veranderingen in het volume.

Hoe verloopt de behandeling?

Het opvullen van de lippen is niet geheel pijnloos. De lippen zijn een gevoelig gebied en daarom worden de lippen vooraf aan de behandeling verdoofd door middel van een verdovingscrème of een injectie. Nadat de lippen zijn verdoofd, injecteert de arts met een fijn naaldje met kleine prikjes de filler in de lippen en eventueel de lippenrand en mondhoekjes indien gewenst.

Hoe verloopt het na de behandeling?

Direct na de behandeling zullen de lippen gezwollen zijn en kunnen er blauwe plekjes ontstaan. De zwelling is vaak na 2-3 dagen weg. Eventuele blauwe plekjes kunnen zo’n 6-9 dagen aanhouden. U dient de zon, zonnebank en sauna twee dagen na de behandeling te vermijden. Na twee weken maken we een controle afspraak om de behandeling en het resultaat te evalueren.

Waarom volle lippen?

Volle lippen geven het gezicht een bijzonder vrouwelijke uitstraling en wijzen op de aanwezigheid van veel oestrogeen. Volle lippen zijn een teken van vrouwelijkheid, maar ook van jeugdigheid en vruchtbaarheid. Naarmate we verouderen en minder oestrogeen aanmaken, worden onze lippen smaller en verliezen de lippen een deel van hun volume. Bij het ouder worden wordt de afstand tussen de neus en de bovenlip langer, waardoor de bovenlip naar binnen valt en het cupidoboogje (het hartvormig gedeelte van de bovenlip dat zich onder de neuspunt bevindt ) wordt plat. De Mondhoeken gaan hangen waardoor je een ontevreden uitstraling kan krijgen. Met lipfillers op basis van hyaluronzuur kan een mooie natuurlijk volume aan de lippen gegeven worden. Ook kan de vorm verfraaid worden en kunnen afhangende mondhoekjes en liplijntjes behandeld worden. De arts kijkt hierbij goed naar uw gezicht. Het gaat niet alleen om de grootte en vorm van de lippen op zich. De lippen moeten namelijk ook passen bij de vorm van het gezicht en de etniciteit van een persoon. Alles draait om de juiste verhoudingen.

Russian Lips: De trend voor mooie volle lippen

Mooie volle lippen net als Gigi Hadid of Selena Gomez zijn voor veel vrouwen een droom! Lipfillers kunnen de lippen vergroten en er zijn verschillende technieken mogelijk. De Russian lip behandeling geeft de lippen een mooie natuurlijke hartvorm met centraal volume en weinig plumping van de lip. De vergroting is meer centraal in de lippen. Hierdoor krijg je een mooie volle vorm als een russian doll, vandaar de naam. Deze techniek is dé trend in lipbehandelingen.