Foto van dokter Kim de Weijer, Cosmetisch Arts

Kim de Weijer is Cosmetisch Arts KNMG (beschermde titel  voor gespecialiseerde cosmetisch artsen). Ze verricht sinds 2011 injectable behandelingen, zoals botuline toxine, fillers, liquid facelifts en skinboosters.  Daarnaast is ze gespecialiseerd in draadlifting. Een behandeling voor liften van wangen en kaaklijn door middel van oplosbare draden.

Kim de Weijer is in 2020 haar eigen cosmetische kliniek gestart in Arnhem, genaamd Huidinstituut Stralend. De kliniek is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en injectables. Denk hierbij aan botox, fillers en skinboosters.

Cliënten waarderen Kim om haar warme persoonlijkheid en deskundig oog. Drs. Kim de Weijer staat voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Werkwijze dokter Kim de Weijer

 ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat. Vanuit mijn visie als dokter kijk ik  naar de gehele persoon en niet alleen naar  rimpels of plooien.

De behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat” .

Sommige lijnen en rimpels maken je mooier of vertellen een mooi verhaal. Dat is iets om trots op te zijn. Andere lijnen en rimpels herinneren je echter aan moeilijke periodes of maken dat je er triest of boos uitziet en dragen niet bij aan een mooie, relaxte uitstraling. Ik vind het zo mooi dat hier met cosmetische behandelingen – op een effectieve, veilige en snelle wijze – iets aan gedaan kan worden.” Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen met u de mogelijkheden te bespreken en eventueel een behandelplan op maat op te stellen.