Wil je jouw kaaklijn verstrakken en er jonger en frisser uitzien?

Wanneer behandelen we de kaaklijn?

Een krachtige frisse uitstraling begint met duidelijke contouren. De definitie van de kaaklijn verandert langzaam bij het ouder worden en de huid wordt steeds slapper. Daardoor vervaagt de contour van de kaaklijn. Met een filler is dit proces goed om te keren en ziet u er weer geweldig uit. Met een filler liften we uw huid en kunnen we een minder scherpe kaaklijn meer definitie geven. Hierdoor verbetert de contour van je kaaklijn. Bij mannen en bij vrouwen kan deze behandeling een krachtigere en frissere uitstraling geven. Om dat effect te bereiken, wordt een filler in de vorm van een stevige gel toegepast. Door deze op de juiste plekken in te brengen ontstaat er weer een strakke, scherpe, jeugdige kaaklijn.

Wat kost een kaakfiller behandeling?

Deze behandeling is mogelijk vanaf 400 euro, maar de prijs is afhankelijk van de hoeveelheid product die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Klikt u hier voor de prijslijst. In het intakegesprek met de arts krijgt u een persoonlijk advies.

Welk produkt wordt u mee behandeld?

De kaaklijn behandelen we met een stevige dikker hyaluronzuur. Hiermee kunnen we een duidelijke definitie en lifting creëren. Wij werken met de volgende merken: Restylane, Alliaxin of Stylage. Tijdens een intakegesprek analyseert de arts uw huid en geeft u een advies voor behandeling.

Hoe gaat de behandeling verder?

De huid wordt eerst gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt een verdovende creme aangebracht en de filler bevat lidocaine, waardoor de behandeling niet heel gevoelig is. Met een fijne naald of canule wordt de filler in de huid geïnjecteerd en daarna in vorm gemasseerd. Na de behandeling krijgt u een coldpack om zwelling en blauwe plekjes te minimaliseren. Na de behandeling dient u twee dagen geen zonnebank of sauna te bezoeken. Na 2 weken komt u voor een evaluatie van de behandeling bij de arts terug.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Het effect van een filler is meteen zichtbaar. Het volumeverlies is (deels) hersteld en de kaaklijn oogt direct strakker. Gemiddeld houdt het effect van een kaaklijn behandeling met fillers 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de huidtype en het behandelde gebied. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer je wilt kan je de behandeling probleemloos herhalen.

Ik wil graag een afspraak inplannen

Ik heb een vraag