Skinboosters zijn een ideale huidverbeterende behandelingen. Jouw huid krijgt een mooie glow, voelt heerlijk gehydrateerd en vol aan en grove poriën, acne en littekentjes verminderen. Een wondermiddel, zeker na de zomer!

Hyaluronzuur is een bestanddeel van je huid en heeft een waterbindende functie. Met het ouder worden van de huid neemt de concentratie hyaluronzuur af, waardoor de huid vochtarm wordt en daardoor ontstaan meer lijntjes, wordt de huid doffer van kleur en worden poriën en littekens meer zichtbaar. Zeker na de zomer is door de UV straling de huid minder goed gehydrateerd en hyaluronzuur concentratie verminderd. Skinboosters zijn een ideale behandeling om de hyaluronzuurconcentratie in de huid te herstellen, zodat deze weer gaat stralen en heerlijk zacht en “plumpy”aanvoelt. Hyaluronzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking, waardoor skinboosters ook een positief effect op acne kunnen hebben. Skinboosters zijn ook ideaal te combineren in een kuur met de hydrafacial voor een optimale behandeling van droge doffe huid, rosacea, couperose en acne.

Hieronder zie je de resultaten van de skinbooster behandeling na drie keer. Merette had veel last van acne littekens. De littekens zijn veel minder en haar huid is zacht, fijne lijntjes zijn minder en ze straalt!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *