3 Stappen. 30 Minuten.
De Beste Huid Van Je Leven

Wat is de HydraFacial?

Deze fantastische behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult de huid aan met vitale voedingsstoffen, zodat de huid mooi en die gewilde glow heeft! Dit proces en de ondersteunende producten zorgen ervoor dat de huid in een optimale conditie wordt gebracht.  Wij raden aan om de behandeling 1 keer per 28 dagen te laten uitvoeren.

Klik hier voor een video van de HydraFacial behandeling

HydraFacial deluxe en Hydrafacial Platinum

Heb je een extra boost nodig? Pak een specifiek huidprobleem aan door je behandeling aan te passen met HydraFacial super serums. De serums bevatten groeifactoren, die essentieel zijn voor een gezonde huid, doordat ze natuurlijke functies zoals collageensynthese ondersteunen. In overleg met schoonheidsspecialiste Merette zal de best passende ampoule gebruikt worden. Wij hebben de volgende serums:

Regen GF dat werd ontwikkeld met nieuwe generatie groeifactoren en een revutionaire m007 transporttechonologie- herstelt de gezondheid van de huid en vermindert het ontstaan van fijne lijntjes.

Britenol verheldert en brengt de kleurtint in balans terwijl donkere plekken of pigmentvlekken worden verminderd. Britenol bevat o.a. Alpha arbutine en het wel bekende vit C.

Dermabuilder is een mix van collegeenstimulerende peptides helpt fijne lijntjes en rimpels gladstrijken.

NassifMD hydraglucan: De rolls royce onder de super boosters. Dit is een intense hydratatie ooster. Dit serum bevat een gepatenteerde cocktail van ingredienten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Daarnaast wordt de volheid en uitstraling van de huid herstelt en pakt het tekenen van veroudering aan. NassifMD booster wordt gebruikt bij de HydraFacial Platinum.

Behandelstappen van de HydraFacial

Reiniging en peeling:

Ontdek een nieuwe huidlaag met een zachte dieptereiniging en een ontspannende peeling.

Extract en hydratatie:

Verwijdert onzuiverheden uit de poriën met een vacuüm en voedt de huid met intens vochtinbrengende producten.

Insluizen en beschermen:

Verzadigt de huid met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om jouw glans te maximaliseren

Alleen HydraFacial maakt gebruik van gepatenteerde technologie om te reinigen, te extraheren en te hydrateren. HydraFacial super serums worden gemaakt met voedende ingrediënten die jouw huid direct een prachtige glow geven! Het regelmatig herhalen van de behandeling verbeterd de resultaten en je huid blijft steeds langer stralend!

Maak direct een afspraak

Ik heb een Vraag