Hydrafacial is uitgeroepen tot de meest populaire behandeling op het gebied van huidverzorging en -verbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde technologie met de allerbeste, voedende ingrediënten om specifieke  huidproblemen aan te pakken.

Een Hydrafacial behandeling garandeert jou in drie stappen en 30 minuten ‘the best skin of your life’. Het geeft jouw huid die gewilde instant glow. Voel het en oordeel zelf! wij zijn in ieder geval overtuigd!

HYDRAFACIAL

Het is de favoriete behandeling van vele beroemdheden en op social media is de behandeling super trendy: de hydrafacial.  Maar wie wil nu niet direct een zachte, egale huid, een fijne glow en dat alles pijnloos.

Hydrafacial

De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie. Vervolgens worden de poriën diep gereinigd door een soort stofzuigertje. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. Wij voegen een lymfeklierdrainage behandeling toe als extra bij iedere hydrafacial voor extra doorbloeding en afvoer van afvalstoffen uit de huid. De behandeling duurt 45 minuten en is nu tijdelijk 100 euro tot en met augustus 2020

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *