WELCOME TO THE NEXT LEVEL OF BEAUTY

De behandelingen in onze kliniek zijn belangrijk maar door thuis twee keer per dag te behandelen met intensieve huidverbeterende producten krijg je snellere en betere resultaten. Voor de thuisproducten hebben wij gekozen voor het zeer effectieve en innovatieve merken Mesoestetic en Dermaceutic.

Voor iedere huid en ieder huidprobleem is er een passend product, van acne tot melasma en anti-aging. De combinatie van behandelingen en gebruik van cosmetische producten zorgt voor betere resultaten. Tijdens een afspraak krijg je uitleg over producten die voor jouw geschikt zijn en hoe je die gaat gebruiken. 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk huidadvies!

Ik wil producten kopen

Mesoestetic en Dermaceutic huidverbeterende producten

 Reiniging

Goede reiniging is de basis van huidverzorging. Werkzame stoffen kunnen alleen goed door de huid opgenomen worden als de huid helemaal schoon is. Mesoestetic en Dermaceutic heeft voor elk huidtype een geschikte cleanser. Reinig je huid ’s morgens en ’s avonds voor het beste resultaat.

Bescherming Mesoprotech

Alle mesoprotech® producten bevatten een specifiek actief ingrediënt dat hen onderscheidt van andere UV- beschermende produkten; Zij bevatten vitamine E, een antioxidant met een beschermende werking tegen vrije radicalen die de huid beschadigen.

Ook heeft mesoprotech een aantal fysische, biologische en chemische filters met optimale bescherming tegen UVB-, UVA-, HEV- en IR-straling. Er zijn verschillende producten, passend bij ieder huid type.

Depigmentatie

Pigmentvlekken zijn donkere vlekken op de huid. We hebben een breed assortiment aan depigmentatie producten en behandelingen, zoals bijvoorbeeld de speciale whitening lijn, die de strijd aan gaan met pigmentvlekken.

Dermatologische Lijn

Deze lijn bevat producten met hoge concentratie werkzame stoffen die de herstellend vermogen van de huid versterken. Deze kunnen ingezet worden na behandelingen of ter huidverbetering. AOX Ferulic is een van deze producten, een geconcentreerde antioxidant die oxidatieve celbeschadiging voorkomt en tegengaat.  Beschermt de fibroblasten en verbetert de collageen aanmaak

Anti-Aging lijn

Rond het 30e levensjaar zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid oogt ouder en dit komt voornamelijk door de volgende oorzaken: De elasticiteit van de huid neemt af en wordt slapper, de huid is minder egaal en vertoont pigmentvlekken, Het voorhoofd, de hals en rond de ogen ontstaan vaak de eerste rimpels.

Met Anti-Aging crèmes en andere behandelingen van mesoestetic kunt u deze, en andere tekenen van huidveroudering tegen gaan. Uw huid blijft er dan mooi en stralend uit zien op elke leeftijd. Mesoestetic heeft vier verschilllende lijnen Anti-Aging cremes, die zijn afgestemd op verschillende huidtypes en mate van huidveroudering.

 Acne Producten

Om acne goed te kunnen behandelen is het goed om te weten wat de oorzaak is. Acne kan verschillende oorzaken hebben, waar we vaak niet direct invloed op hebben zoals genetische factoren, hormonale factoren, psychologische stress maar ook aan omgevingsfactoren zoals verkeerde cosmetica. 

Acne ontstaat doordat er meer talk wordt aangemaakt dan normaal door de talgklieren. Hierdoor kan de huid ook vet aanvoelen en de poriën raken verstopt. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuwe talg geproduceerd, dan kan de porie van binnen stuk gaan en kunnen er bacteriën bijkomen. Hierdoor ontstaat er een rode, pijnlijke ontsteking die we ook wel kennen als een puist. Afhankelijk van de oorzaak dient de juiste behandeling gebruikt te worden om van acne af te komen.

Onze acne producten bestaan uit dagelijkse reinigingsproducten, een masker en een crème voor lokaal gebruik bij een beginnende of hardnekkige acne-opstoot.

Ampoules  

Een ampoule geeft de huid een boost. Onze ampoules bevatten namelijk een aanzienlijk hogere hoeveelheid werkzame ingredienten dan een creme. Dit kan oplopen tot wel 8x zoveel. Daarnaast zijn onze ampoules zo samengesteld dat ze goed worden opgenomen tot de huid. Gebruik bij voorkeur deze producten in de avond zodat de werkstoffen voldoende tijd hebben om opgenomen te worden in de huid. 

Vanuit al deze producten kan onze schoonheidspecialiste Merette samen met jouw een uniek programma opstellen, afgesteld op jouw huidtype, wensen en verwachtingen. Je kunt jouw producten bij ons in het huidinstituut verkrijgen, maar ook via de webshop.

Maak een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een product bestellen