EEN UNIEKE INKIJK IN JOUW HUID!

Een goede behandeling begint bij een goede huidanalyse. Met ons huidanalyse apparaat de DERMAVIEW 4.0 kunnen wij binnen 10 minuten in jouw huid kijken en een complete analyse doen! 

Met een huidanalyse kunnen we geschikte produkt- en behandeladviezen geven en jouw huidgezondheid volgen gedurende de behandelingen. Een huidanalyse wordt verricht, wanneer je een behandeling ondergaat of producten aanschaft. Ook benieuwd naar jouw huidgezondheid en hoe jij die kunt verbeteren? Wij adviseren jou graag!

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN HUIDANALYSE EN ADVIESGESPREK

Huidanalyse-systemen maken het onzichtbare zichtbaar. Je ziet tot in detail de gezondheid van diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten op basis van de werkelijkheid. Het klinkt magisch. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt. Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie stoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgklierproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan. Voor een werkelijk goed productadvies. Voor een gezonde huid.

Problemen of aandoeningen in de huid beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De diepere huidlagen worden door de Dermaview 4.0 geanalyseerd en worden heel duidelijk in beeld gebracht. Met de Dermaview 4.0 is het mogelijk om jouw huid onder invloed van verschillende lichtsoorten te bekijken en vast te leggen. Naar aanleiding van de huidanalyse maakt onze schoonheidsspecialiste Merette jouw unieke behandelplan om jouw huidgezondheid optimaal te verbeteren danwel te behouden.

Wat meet een huidscan?

De Dermaview 4.0 is een van de meest geavanceerde Innovatieve huidanalyse systemen op de markt. Met de Dermaview 4.0  kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Het systeem maakt een meting en beoordeling mogelijk van:

​Fijne en grove Poriën, algemene vlekken en plekjes, Fijne lijntjes en Rimpels, Huidtextuur verbetering UV Porfyrine meting, UV Pigmentatie meting, UV Vochtmeting, Gevoelige gebieden in het gelaat, Hyperpigmentatie meting, Zonneschade meting