Iedereen weet dat ouder worden mag en lijntjes horen daarbij. Sommige lijntjes zijn charmant,
dragen bij aan jouw levensverhaal, waar je trots op mag zijn. Echter wanneer lijnen dieper worden, kun je je eraan gaan storen. Of door afname van het volume in je gezicht en door verslapping van je huid, zie je er vermoeid of ontevreden uit.

Door het ouder worden veranderen de verhoudingen in het gezicht en kan er een disbalans ontstaan in je gezicht. Hierdoor zijn soms het gevoel en uiterlijk niet meer in overeenstemming met elkaar. Met fillers zijn er verschillende mogelijkheden om deze balans te herstellen. Fillers zijn ideaal om jouw uiterlijk op een subtiele en natuurlijke manier weer een uitgeruste en frisse uitstraling te geven.

Bij Huidinstituut Stralend gebruiken we alleen volledig oplosbare fillers van de hoogste kwaliteit. Met fillers kunnen rimpels in het gezicht maar ook van de hals en decolleté worden opgevuld. Tevens zijn fillers ook heel geschikt om de contouren van je gezicht te verfraaien en volumeherstel, wat zorgt voor een zachtere uitstraling.


Wij gebruiken uitsluitend fillers op basis van hyaluronzuur van hoogste kwaliteitsmerken, te weten Alliaxin, Stylage en Restylane, welke uitgebreid wetenschappelijk is getest en de veiligheid op lange termijn ruimschoots is bewezen. Hyaluronzuur is een molecuul dat ook voorkomt in ons eigen lichaam in de huid. Daardoor zijn allergische reacties zeer zeldzaam en is het volledig afbreekbaar door het eigen lichaam. Fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van lijnen en plooien, herstel van gezichtscontouren en volume, shapen van neus, kin, kaaklijn en verbetering van symmetrie in het gezicht. Doordat hyaluronzuur watermoleculen aantrekt, hydrateert je bovendien de huid. De behandelingen geven een fris en natuurlijk ogend resultaat.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De behandeling wordt gedaan met fijne naaldjes, die het injectable in of onder de huid injecteren. De behandeling is niet heel pijnlijk, want in de filler zit verdovingsvloeistof. Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar, echter meestal is er ook wat roodheid en zwelling en eventueel zie je een blauw plekje. Direct na de behandeling dien je voor twee dagen sauna, zonnebank en UV straling te vermijden. Afhankelijk van de dikte van de filler, jouw eigen huidconditie en leefstijl heb je gemidddeld 6-12 maanden resultaat van de behandeling.

Welke behandeling is geschikt voor mij?

Tijdens een intake bekijkt onze cosmetisch arts Kim de Weijer naar je gezicht en bespreekt met jou je wensen en verwachtingen. Wat is er precies in jouw gezicht wat je zou willen aanpakken, maar ook wat juist jouw mooiste kwaliteiten zijn en die je kan benadrukken. Dus geen u vraagt wij draaien, maar een uniek advies, met oog voor jouw wensen, kwaliteiten en mogelijkheden.

Welke filler behandeling ben je in geïnteresseerd?

Lipfillers

Kinfillers

Kaaklijnfiller

Traangootfiller

Maak een afspraak

Ik heb een vraag