Een stralende huid dat willen we allemaal. Met een simpel drie stappenplan kan je dit bereiken.

Stap 1:

De producten die je thuis gebruikt. Dit zijn producten die je s’ ochtends en s’ avonds aanbrengt dus je begrijpt dat dit heel belangrijk is. Vergelijk de thuis producten met tandenpoetsen. Hoe normaal is het om je tanden s’ ochtends en s’ avonds te poetsen voor het behoudt van een gezond gebit? Een key-product voor thuisproducten is een peeling om de huid in werking te zetten. Een peeling stimuleert de celvernieuwing en het bovenste laagje gaat van de huid af. Hierdoor werk je al aan je GLOW, zorgt het ervoor dat de producten van overdag beter zijn werking kunnen doen. Daarnaast is het een goede voorbereiding op behandelingen zoals microneedling of sterkere peeling voor in de kliniek. De peeling voor thuis gebruik is lager geconcentreerd hierdoor is het veilig om te gebruiken. Je brengt hem aan op een schone gereinigde huid en laat hem de hele nacht zitten zonder er iets overheen aan te brengen! Je kan hem voelen werken, branden of tintelen dit hoort er bij. De ene keer kan het intenser zijn dan de andere maar elke keer doet de peeling zijn werking. Overdag draag je altijd een SPF 50.

Stap 2

Behandelingen in de kliniek door huidspecialist Merette Peters. Begin met de HydraFacial, deze behandeling is een behandeling met een machine die met laag-geconcentreerde zuren de huid verweekt, exfolieert (bovenste laagje eraf schraapt), met een klein zuigertje het talg eruit zuigt en schoonspoelt met salicylzuur en daarna wordt de huid intens gehydrateerd door multi-peptides, anti-oxidanten en hyaluronzuur. Een echte waterval voor de huid. Direct na de behandelingen voelt de huid babyzacht, ziet er stralend uit en is ultiem gehydrateerd. Als je de HydraFacial vaker ondergaat ga je ook ervaren dat de huidbarriere verbetert. Dit voel je doordat hij minder gevoelig wordt en egaler van kleur. Deze behandeling kan je het hele jaar door ondergaan. Heb je de HydraFacial al een paar keer ondergaan dan kan je ervoor kiezen om iets steviger te werk gaan. Wil je die ultieme GLOW en is jouw huid gewend aan de peeling voor thuis?

Dan is de behandeling van Mesoeclat van Mesoestetic erg mooi om te ondergaan. De naam zegt al veel! De Mesoeclat is een peeling die sterk gaat werken op versteviging en egalisatie (pigmentvlekjes) van de huid. De behandeling geeft een mooi opspannend resultaat waardoor je een directe coupe d’eclat krijgt. Bij deze behandeling zit wel een downtime van ongeveer 7 dagen. Na de eerste behandeling zal je vervellen denk aan rondom de mond, ogen en eventueel voorhoofd. Je huid is in eerste instantie erg droog, zodra de huid herstelt is zal hij juist extra gehydrateerd zijn. Als je de behandeling vaker herhaalt zal de vervelling verminderen. Het kan ook dat je huid na de behandeling roder is en gevoeliger. De Mesoeclat bevat onder andere organisch silicium is een natuurlijk ingredient in onze huid. Het zorgt voor extra energie in de cellen en het werkt anti-aging en egaliserend. De behandeling kan je intensiever maken door een bindweefselmassage of met microneedling de peeling dieper in de huid te begeleiden. Dit gaat opbouwende wijs.

Stap 3

Behandeling in de kliniek bij cosmetisch arts Drs Kim de Weijer. Je hebt de peeling voor thuis al een maandje gebruikt. Daarnaast heeft de huid kennis gemaakt met de HydraFacial. Dan is het tijd voor de volgende stap voor een stralende huid. Een Skinbooster behandeling. Skinboosters geven de huid een langdurige en diepe hydratatie, zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie stralende gloed. Daar waar fillers rimpels opvullen, volume herstellen en contourverbetering geven, verbeteren skinboosters de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en krijg je een soepele en gladde huid.  Het is ook een mooie behandeling voor acnelittekens.  Wij gebruiken Skinboosters van Restylane. Goed om te benoemen hier is dat de Skinbooster geen filler behandeling. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen waarna het resultaat tot 6 maanden aan zal houden.

De behandelingen van ons zijn boekbaar via het online boeking systeem op de website. Hier zie je direct welke plekken vrij zijn. De producten zijn bestelbaar in onze webshop. Hou op dit moment rekening mee dat de pakketjes iets langer onderweg zijn door de lockdown. We zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar voor huidadvies. Dit kan over de email, telefoon of videoconsult. Zoals je las zijn de thuisproducten specifiek voor jouw huidtype een zeer belangrijke eerste stap naar een stralende huid!

MesoECLAT

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *