Welkom Summer treatment!

Met de Summer treatment ligt de focus op het aanpakken en voorkomen van pigment en de glow van de huid juist tijdens de zomerperiode. In de zomer is het belangrijk om met anti-oxidanten te werken zodat de huid beter beschermd is tegen de zon. Hierdoor ondervindt de huid minder schade zoals pigmentvlekken of huidveroudering. Meestal starten we in het najaar met de intensievere behandelingen. Hoe beter de conditie van de huid is voor de aanvang van intensieve behandelingen, hoe minder downtime en beter herstel.

Bescherming van de huid is cruciaal; Beschermen is onderhouden. Draag altijd een minerale spf 50 en een vitamine C serum. We hebben Aox Ferulic van mesoesthetic of het TriVita C30 serum van Dermaceutic. Breng de zonnefactor ook om de twee tot drie uur aan om de maximale bescherming te behouden! Hiervoor is de sunmist anti aging van Mesoestetic erg prettig om te gebruiken. Een spray vorm gaat zonder te vlekken over de make-up heen. De behandelingen worden nog effectiever door het nemen van Vitamine C en Collageen supplement. Hiermee neem je hoge concentraties in van noodzakelijke bouwstenen voor een gezonde huid. Met een gezonde voeding alleen is het bijna onmogelijk deze concentraties in te nemen.

Boek de Summertreatment via de website! Tijdens het consult zullen we bespreken welke het beste bij jouw huidtype past en het gewenste resultaat geeft.

Resultaat behandeling pigment met lightning peel met de juiste thuisproducten

Wat doen de Summer treatments? Effectief de huid verbeteren het kan ook in de zomer!

Hallo stralende huid!

Glow peel, anti-oxidanten en een stralende huid. De behandeling voorkomt de aanmaak van pigment gedurende de zomer en werkt egaliserend. Daarnaast wordt de bovenste huidlaag verstevigd en hierdoor is de huid weerbaarder voor de zon. Perfect om deze behandeling in te zetten voor je vakantie! De behandeling bevat 70% ascorbinezuur en deze wordt gemixt zodat het stabiel op de huid blijft. De roodheid verdwijnt na ongeveer twee uur.

Egaliseren van pigment in de zomer, het kan.

De Lightning peel, deze behandeling bevat 5% tranexamine zuur. Tranexamine zuur onderdrukt de pigmentaanmaak en kalmeert de huid zonder irritatie nadien. Het wordt efficient opgenomen en heeft bewezen werkzaamheid.

Verstevigen en strakker.

De Pink Peel, de behandeling werkt op de elastine en collageen in de huid, op fijne lijntjes en huidtextuur. De behandeling is sterker dan een klassieke fruitzuurpeeling. Dit komt door het ingredient: Kudzu. Kudzu werkt daarnaast ook compenserend op het verlies van oestrogeen en maakt vooral de hals en decolleté strakker.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *