DAS-plasma is een nieuwe en veilige technologie voor professionele cosmetische behandelingen en een alternatief als je niet van naalden of snijden houdt. Das plasma is geschikt voor rimpelvervaging, huidverstrakking, vermindering van fijne lijntjes op de bovenlip, verwijderen van overtollige huid, lifting van boven- en onderoogleden, verbetering van de huidtextuur, littekens en diverse huidoneffenheden, denk aan ouderdomsvlekken of wratten.

DAS-plasma zorgt voor een verstrakkend, liftend en verjongend effect. Eén of meerdere behandelingen geven direct zichtbare resultaten en hebben tegelijkertijd positief effect op lange termijn. Een DAS-plasma behandeling zorgt indirect namelijk voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastine vezels.

DAS-plasma behandelt alleen het huidoppervlak, zonder te snijden! De huidvezels trekken direct samen als reactie op de plasmapen. Zo ontstaat een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid of littekenvorming. DAS-plasma werkt specifiek op een klein gebied tot een diepte van minder dan 1mm van de huid. Pijnlijk is de behandeling niet, omdat je plaatselijk verdoofd wordt. Tijdens de behandeling voel je eventueel warme speldenprikjes.

Risico’s op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt vrij snel. De korstjes blijven 5-7 dagen zitten.

De resultaten zijn heel natuurlijk. Na de behandeling is er veelal direct resultaat (afhankelijk van de indicatie). In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing en aanmaak van collageen en elastine vezels plaats. Het optimale resultaat is uiteindelijk met 1-3 maanden zichtbaar.